De Actrice

Theater

Bij mijn afstuderen aan de toneelacademie Maastricht werden mij allround kwaliteiten toegedicht. In mijn professionele werk als actrice heb ik dat in praktijk kunnen brengen.
In het theater heb ik zeer uiteenlopende rollen gespeeld, van komedie tot drama. Zo kijk ik met veel plezier terug op mijn rol in de theaterproductie 'Gouwe Handjes' met John Kraaijkamp en de jeugdtheaterproducties van regisseuse Inèz Derksen (Het Laagland).

Al meer dan 5 jaar ben ik aangesloten bij het muziektheatergezelschap Plezant, dat eigentijdse voorstellingen maakt over werk, leven en liefde. Op dit moment speelt zij in verschillende producties, zoals De limonadefabriek, De Mythe en Springtij. Zie www.plezant.nl

Indien de tijd er is, reis ik met mijn collega's door Nederland met de succesvolle theatervoorstelling 'Oh nee, niet weer een boek!' Een muzikale familievoorstelling in eigen productie die zeer enthousiast wordt ontvangen.

Televisie/Film

Trots ben ik op mijn dragende rol in de Duitse Crimi Cobra 11, een serie die nu nog steeds succesvol wordt ontvangen en de vaste rol in de comedy Schiet mij maar lek. De samenwerking met Peter Lusse was in alle opzichten een zeer inspirerend.
Daarnaast speel ik nog af en toe een gastrol in verschillende series, zoals Vuurzee, Spangas en De Fractie.

Voor het overige acteerwerk zie verder mijn CV.
Contact
 

Philadelphia

Cobra11
Bankgiroloterij

Schiet mij maar Lek

 
     Filmvoorbeelden